Op bezoek bij het KB

Het einde van het jaar is dan toch echt in zicht, en dit betekent dat de bestuurscapes afmogen en mogen worden doorgegeven. Met corona is het allemaal maar lastig om het kandidaatsbestuur te leren kennen. Daarom wouden we jullie graag een handje helpen! Geniet van de zomer en volgend jaar zal het kandidaatsbestuur er allesLees verder “Op bezoek bij het KB”

Zonnige puzzel!

Sinds kort kunnen we eindelijk weer proosten in het zonnetje op het terras bij onze geliefde Buckshot. Tijdens deze gezellige borrels zijn veel vrolijke foto’s gemaakt, maar er is er één die toch duidelijk favoriet is. Kun jij raden welke foto ons bij de redactie zo aan het lachen gemaakt heeft? Klik hier om teLees verder “Zonnige puzzel!”

Terras Borrel

Wonder boven wonder mocht een fysieke activiteit weer, de terrasborrel. Met zijn 26’en mochten we bij onze favoriete kroeg, Buckshot, op het terras zitten, inclusief borrelplankjes en een heerlijk aanbod van verschillende drankjes. Ik (Piter Faber) was daar ook zeker bij aanwezig, want ik kon het terras na driekwart jaar binnen zitten echt niet weerstaan!Lees verder “Terras Borrel”

Rosalie en Piter op het Songfestival

We hebben er twee jaar op gewacht, maar afgelopen zaterdag was het zo ver… De spectaculaire, fantastische, dramatische, over the top FINALE VAN HET EUROVISIE SONGFESTIVAL IN AHOY IN ROTTERDAM!!! Ons Nederlandse hart was vervuld met trots… want wat was het een goede productie met vier top presentatoren – Jan Smit, Chantal Janzen, Edsilia RombleyLees verder “Rosalie en Piter op het Songfestival”

Film review: Runaway Bride

Ook al is het mei en ook al mogen we de terrassen weer op, het weer blijft tegenzitten: we worden geteisterd door regen, hagel, wind en onweer. Daarom is het nu de hoogste tijd voor nog een filmtip! Iedereen kent natuurlijk de fantastische romantische komedie Pretty Woman (1990), maar Richard Gere en Julia Roberts hebbenLees verder “Film review: Runaway Bride”